ARAG Rechtsbijstand als werkgever

ARAG Rechtsbijstand

ARAG is een toonaangevende juridische dienstverlener die in alle juridische behoeften voorziet en excelleert in kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie.

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. De behoefte aan de juiste juridische ondersteuning in onze steeds complexer wordende samenleving neemt toe. Tegelijkertijd bestaat er een grote behoefte aan eenvoud, transparantie en persoonlijke aandacht. Bij ARAG begrijpen en omarmen we deze ontwikkelingen en we vertalen ze naadloos naar begrijpelijke, toegankelijke en persoonlijke rechtshulp.

In de wereld van vandaag wil ARAG altijd dicht bij haar klanten staan en een vast en betrouwbaar aanspreekpunt zijn in een onzekere wereld. Dit vormt de basis voor onze meerwaarde, die onze klanten als zeer onderscheidend ervaren.

ARAG-professionals streven elke dag naar de hoogste klanttevredenheid en de beste kwaliteit juridische dienstverlening.

Specialist

Als professional heb je veel vakinhoudelijke kennis en ervaring die je bij ARAG volop in kunt zetten. Als juridisch professional zet je jouw kennis enerzijds in voor de behandeling van zwaardere zaken met een groter financieel belang. Anderzijds deel je jouw kennis, zowel intern als extern. In bijvoorbeeld vaksecties en kennissessies met onze intermediairs speel je een actieve rol. Bij ARAG word jij het aanspreekpunt binnen jouw vakgebied. Ook in niet-juridische functies is er veel ruimte om jouw specialisme in te zetten en verder te ontwikkelen. Zo leren we van elkaar en maken we de dienstverlening van ARAG elke dag beter.

Professionaliteit

Met de beste juridische specialisten en advocaten in huis bieden wij professionele juridische dienstverlening aan onze klanten. Als ARAG professional vecht je voor het beste resultaat voor je klant. Je doet dit op een professionele, betrokken en klantvriendelijke wijze. Daarnaast denk je mee over hoe we de dienstverlening nog beter kunnen maken met innovatieve, maar ook praktische ideeën. Zoals het opstellen van protocollen voor het behandelen van zaken binnen jouw vakgebied, een beter content management systeem of een nieuwe marketing propositie.

Flexibiliteit

Bij ARAG krijg je veel flexibiliteit om je werk in te delen zoals jij dat graag wilt. Wil je fulltime of parttime werken? Vind je het af en toe fijn om te telewerken of liever altijd op kantoor? Met Het Nieuwe Werken ben je vrij om hier zelf invulling aan te geven. Het creëren van een goede balans tussen werk en privé is hierdoor nog gemakkelijker geworden. De ARAG-kantoren in Leusden en Amsterdam zijn tevens ingericht op Het Nieuwe Werken. De verscheidenheid aan werkplekken zorgt dat je kunt werken waar en op de manier die jij prettig vindt.

Nieuwe vacatures van ARAG Rechtsbijstand

ARAG Rechtsbijstand heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op juridischevacatures.nl.

Impressie ARAG Rechtsbijstand

Contactgegevens ARAG Rechtsbijstand

ARAG Leusden (hoofdkantoor)

Kastanjelaan 2
3833 AN Leusden
Tel. 033 - 4342 342

Route

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.