De Haan Advocaten als werkgever

De Haan Advocaten

Werken bij De Haan Advocaten & Notarissen betekent werken bij een van de meest gewilde juridische werkgevers van 2016. De Haan Advocaten & Notarissen is dit jaar binnengekomen op de 8ste plek in de Top 50 van meest gewilde juridische werkgevers van 2016. Dat blijkt uit de ranglijst ‘Meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland 2016’ van Universum Global. De lijst is samengesteld op basis van onderzoek onder 20.000 studenten, waaronder bijna 1.800 rechtenstudenten.

Naast bedrijven en overheidsinstanties hebben 23 advocaten- (& notaris)kantoren de Top 50 behaald. Van deze 23 kantoren hebben wij de derde plek weten te bemachtigen. Naast grootste juridische dienstverlener van de Noordelijk provincies en onze positie in de Top 20 van de Stand van de Advocatuur, mogen we ons nu ook tot de meest gewilde werkgevers van Nederland rekenen. Een prestatie waar we trots op zijn!

Onze 160 medewerkers, waaronder 90 advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen, zijn stuk voor stuk sterke en gedreven specialisten die niet bang zijn om durf te tonen en te strijden voor de belangen van onze cliënten. Ze werken elke dag vol passie en creativiteit vanuit 7 locaties boven de rivieren, zo zijn we altijd dichtbij de cliënt! We werken samen met de cliënt, in plaats van voor de cliënt, om het beste resultaat te behalen.

Ons kantoor kenmerkt zich door de wil om te innoveren. We anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en verdiepen ons vandaag al in de ontwikkelingen waar de cliënt morgen mee te maken kan krijgen. Daarnaast vinden we onze eigen ontwikkeling erg belangrijk. Niet alleen de ontwikkeling van ons kantoor, maar juist ook van onze medewerkers. Mensen krijgen bij ons de kans zich te ontwikkelen. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Heb jij een goed idee, dan word je gefaciliteerd om van dit idee een succes te maken.

Nieuwe vacatures van De Haan Advocaten

De Haan Advocaten heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op juridischevacatures.nl.

Impressie De Haan Advocaten

Contactgegevens De Haan Advocaten

Van Elmptstraat 2
9723 ZL Groningen
Tel. 050 - 57 57 400

Borgstee 11F
9403 TS Assen
Tel. 0592 - 43 03 40

Route

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.