Personato Werving & Selectie als werkgever

Personato Werving & Selectie

Het woord juridisch dekt een brede lading. Hetzelfde geldt voor onze afdeling. Wij zijn actief in de advocatuur, notariaat, accountancy én het bedrijfsleven. Ondanks deze diversiteit zien we kans om persoonlijk contact te houden met al onze opdrachtgevers. Want daarin ligt onze kracht. Zo kunnen we je van veel extra en nuttige informatie voorzien. Op deze manier ga je goed voorbereid het gesprek in.

Wij stellen onze kandidaten centraal. Dit biedt veel meer mogelijkheden, omdat we uitgaan van jouw ambities. Niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor de ervaren Advocaat Medewerkers, Juridisch Adviseurs en Advocaten of Notarissen die een partnerfunctie ambiëren. Samen kunnen we een traject starten waarin we vertrouwelijk op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Naast vacatures van € 20.000,- tot € 70.000,- op jaarbasis biedt het specialisme Juridisch en Advocatuur ook regelmatig vacatures boven de € 70.000,- op jaarbasis aan.

Kortom iedereen met ervaring en passie voor het juridische vakgebied kan bij het specialisme Juridisch en Advocatuur van Personato terecht voor een vrijblijvende kennismaking. Wij hebben er zin in!

Nieuwe vacatures van Personato Werving & Selectie

Impressie Personato Werving & Selectie

Contactgegevens Personato Werving & Selectie

Personato

Keizersveld 91
5803 A Venray
Tel. 0478 630 930

Route

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.