RSS Feed

U kunt het nieuws nog sneller ontvangen en/of koppen snellen door de vacatures van JuridischeVacatures.nl als RSS feed te ontvangen. U hoeft dan niet meer van site naar site te klikken. Hierbij een korte toelichting hoe het werkt en hoe u zich op Juridischevacatures.nl vacaturefeeds kunt abonneren. 

 

Klik op de kleine oranje RSS-button. Die button linkt naar het adres van de feed. De meeste browsers herkennen inmiddels automatisch of een site over een feed beschikt. Heeft u het adres van een feed te pakken, dan kunt u kiezen hoe u die (en andere feeds) het liefst bijhoudt.

 

Er bestaan vele manieren maar wij behandelen de populairste: in een zogeheten RSS newsreader, in uw browser of op het web. Er bestaan diverse newsreaders voor diverse platforms. Het ene programma is gratis, het andere vraagt een kleine vergoeding. Voor Windows computers wordt ''FeedReader'' veel gebruikt, voor Macintosh computers is ''NetNewsWire Lite'' populair. Beide programma's zijn gratis te downloaden.

 

U kunt uw feeds ook bijhouden in de meeste browsers. Bij Internet Explorer heeft u versie 7 nodig. Firefox noemt feeds ''Live Bookmarks''. In Safari heten ze RSS kanalen.

 

De feeds van de JuridischeVacatures.nl 

Aanmelden Job Alert

Ontvang automatisch de laatste vacatures per e-mail.

Alleen specifiek vacatures onvangen? Klik dan hier